top of page
Glimlachende Hogere Vrouw

Aanbod

Onze gekwalificeerde en vriendelijke begeleiders en studenten zorgen ervoor dat elke dag bij Lyvia Dagbesteding een dag is vol betekenis en plezier. Wij geloven dat ieder moment waardevol is, en daarom werken wij eraan om elk moment in goud te veranderen.

 

Het gaat om het creëren van waardevolle ervaringen en het bevorderen van welzijn voor senioren. Ons programma omvat een scala aan diensten en activiteiten, ontworpen om aan diverse behoeften en interesses te voldoen waarbij eigen regie centraal staat. 

Bekijk ons aanbod

Vrouw koken in de keuken

Maaltijden

Genieten van vers gemaakte maaltijden

Backgammon

Creatieve activiteiten

Ondernemen van muziekactiviteiten, beauty middag, spelletjes & schilderen

Ouder echtpaar

Aandacht & doelen

Individuele aandacht & doelen waarmaken

Handen op het stuur

Vervoer

Vervoerdiensten om de dagbesteding te kunnen bereiken

Bejaarde Fitnesscursus

Senioren fit

Wandelen door de natuur & bewegingsoefeningen

Mensen tijdens workshop

Hartelijke begeleiding

Ons team bestaat uit ervaren professionals en enthousiaste studenten

Kaas op de markt

Activiteiten Sittard

Bezoeken van lokale evenementen en culturele uitstapjes

Ouder echtpaar

Stadswandelingen

Terrasjes bezoeken tijdens een mooie stadswandeling in Sittard

Jong en oud

Jong oud samen goud

Door jong en oud samen te brengen creëren we een sfeer met gouden momenten

Aanbod

Bij onze dagbesteding is elke dag weer opnieuw een dag om gouden herinneringen te maken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij kunnen bijdragen aan het welzijn en de vreugde van uw dierbaren.  Een kennismaking onder het genot van een kop koffie kan altijd!

 

Samen streven we naar gouden momenten en blijvende vriendschappen.

maaltijden
Ters

Maaltijden:

Op onze locatie (aan de voet van de Kollenberg) in Sittard bieden we dagelijks smakelijke en voedzame maaltijden aan. Onze maaltijden zijn niet alleen een kans om gezellig samen te eten, maar ze zijn ook zorgvuldig samengesteld om aan de voedingsbehoeften van onze senioren te voldoen. Wij bieden onze bezoekers de kans om mee te doen aan de voorbereiding en de keuze van deze maaltijden.

Vervoer:

We begrijpen dat mobiliteit soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we, indien nodig en gewenst, vervoersdiensten aan om onze dagbestedingslocatie te kunnen bereiken. 

Activiteiten in Centrum Sittard:

Onze dagbesteding in Sittard ligt in het hart van een bruisende gemeenschap. We organiseren regelmatig uitstapjes, zoals het bezoeken van lokale evenementen en markten, het meedoen aan culturele activiteiten, zodat onze gasten kunnen genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Indien hier geen behoefte aan is, passen we onze activiteiten individueel op maat aan.

Terrasjes Bezoeken en Stadswandelingen:

Gezien onze mooie ligging aan de voet van de Kollenberg in hartje centrum, kunnen we bij goed weer eropuit trekken om gezamenlijk terrasjes te bezoeken en te genieten van de frisse lucht. Senioren hebben de mogelijkheid om samen met ons een rondje door de stad te maken of om samen met ons de prachtige natuur van de Kollenberg te verkennen.

Bewegen (Senioren Fit):

Stimuleren tot bewegen is belangrijk voor senioren. Daarom bieden wij dagelijks een gymuurtje aan, waaraan senioren kunnen deelnemen. Denk bij de activiteiten aan aangepaste bewegingsoefeningen, of een wandeling in de Kollenberg. De combinatie van natuurbeleving en beweging kunnen welzijn bevorderen.

Spelletjes en creatieve activiteiten:

Sociale interactie staat bij ons centraal. Echter niet iedereen vindt het leuk om spelletjes te doen. Wij luisteren naar ieders behoeften en bieden daarom naast deelname aan gezelschapsspelletjes diverse andere mogelijke activiteiten aan: (samen voor-)lezen, beauty middagen, deelname aan geheugenspelletjes, muziekactiviteiten, informatieve lezingen door studenten en professionals en creatieve activiteiten (denk aan schilderen, tekenen, handwerken etc.).

Individuele Aandacht en Doelen:

Hoewel we veel activiteiten in groepsverband aanbieden, staat eigen regie centraal bij ons en is er altijd ruimte voor individuele aandacht. We werken samen met professionals, vrijwilligers en studenten om uw persoonlijke doelen of die van uw dierbare samen op te stellen en hen te ondersteunen bij het bereiken van deze doelen. 

Hartelijke begeleiding:

Ons team bestaat uit ervaren professionals, enthousiaste studenten en vrijwilligers die als extra hulp fungeren. Deze combinatie van ervaring, frisse en vernieuwende ideeën en energie versterkt onze zorg en ondersteuning.

Jong en Oud Samen Goud:

Bij Gouden Momenten geloven we sterk in de kracht van intergenerationele interactie. Door jong en oud samen te brengen, kunnen we een sfeer van begrip en samenhorigheid creëren.

Seniorn fit
Spelltjs en creatiev activitete
Activiteien in centrum
Vervoer
Indiviuele aanacht en doele
Hartelike begeledig
Jong en Oud same goud
bottom of page