top of page

Klachtenprocedure Lyvia Dagbesteding

Bij Lyvia Dagbesteding streven we ernaar om de best mogelijke service te bieden aan onze deelnemers en betrokkenen. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop zaken niet verlopen zoals verwacht of dat er ontevredenheid ontstaat. We hechten veel waarde aan uw feedback en zijn er om eventuele klachten serieus te nemen en op te lossen.

Hoe kunt u een klacht indienen?

Middels onderstaand klachtenformulier: Voor het indienen van een schriftelijke klacht kunt u ons klachtenformulier invullen onderaan deze pagina. Dit stelt ons in staat om de details van uw klacht nauwkeurig te registreren en er adequaat op te reageren.​

Wat gebeurt er nadat u een klacht heeft ingediend?

Zodra wij uw klacht ontvangen, zullen wij deze zorgvuldig onderzoeken en alles in het werk stellen om een bevredigende oplossing te vinden. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen na ontvangst van de klacht contact met u op te nemen om de voortgang te bespreken en de situatie op te helderen.

Onze toewijding

Bij Lyvia Dagbesteding nemen we klachten serieus en zien we dit als een kans om onze dienstverlening te verbeteren. Uw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om onze processen en service continu te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben over onze klachtenprocedure of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om te helpen en streven ernaar om ervoor te zorgen dat al onze deelnemers een positieve ervaring hebben bij Lyvia Dagbesteding.

Klachten formulier

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat de verstrekte informatie naar waarheid is ingevuld en dat ik akkoord ga met de verwerking van mijn gegevens volgens het privacybeleid van Lyvia Dagbesteding.

bottom of page